Skat

Skattereglerne er komplekse og ændres konstant. Forskellige fortolkninger af lovgivningen kan få afgørende betydning for din virksomhed. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed videre, når de skattemæssige udfordringer melder sig.

VIGTIGT SPØRGSMÅL

Kan jeg få dækket mine udgifter til en skattesag?

Ja. Som selvstændig erhvervsdrivende og privatperson har du mulighed for at få fuld omkostningsgodtgørelse og dermed 100 % dækning af udgifterne i forbindelse med din klage over SKATs afgørelse. Får du medhold, dækkes samtlige af dine udgifter til juridisk og økonomisk bistand, og selv hvis du taber din skattesag, får du en omkostningsgodtgørelse på mindst 50 %. Driver du selskab, kan du trække sagens omkostninger fra i skat. Kontakt ADVORET Advokater, og hør mere om dine muligheder.

RELEVANT PROBLEMSTILLING

Når SKAT banker på

SKAT kan komme på både varslede og uanmeldte kontrolbesøg i din virksomhed, og det er vigtigt, at du er godt forberedt. Du har pligt til at give alle relevante oplysninger, som SKAT efterspørger, men du bør samtidig sikre, at du kun leverer de nødvendige informationer, og at du svarer præcist på alle spørgsmål. Det kan få afgørende betydning for din virksomhed. ADVORET Advokater er din skattespecialist og rådgiver både før, under og efter et kontrolbesøg.

Ønsker du store skattefordele?

ADVORET Advokater hjælper
din virksomhed til større vækst!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater ved skattesager og rådgivning om skat.