Virksomhedsskatteordningen

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan virksomhedsordningen være den rette løsning for dig. ADVORET Advokater har overblik over skattefordelene og hjælper din virksomhed til vækst og udvikling   

Virksomhedsskatteordningen er et tilbud til dig, der har egen virksomhed og ønsker at blive beskattet på samme måde som et selskab. Ved at adskille din privatøkonomi og virksomhedens økonomi beskattes en del af overskuddet i din virksomhed som kapitalindkomst, og du kan opspare denne overskydende del i virksomheden til en lavere skat. Men det er ikke det eneste. Kontakt ADVORET Advokater, og få afklaret, om virksomhedsordningen er det rigtige valg for dig. Det kan få stor betydning for væksten i din virksomhed.

Husk at holde regnskab

SKAT stiller særlige krav til det selvstændige regnskab, som du skal udarbejde, når du er tilknyttet virksomhedsskatteordningen. Lad ikke disse krav spænde ben for innovative og fordelagtige ændringer i din virksomhed. ADVORET Advokater kender de særlige begreber og regler på området og hjælper din virksomhed fra start til slut. 

Udlejer du hus eller ejerlejlighed?         

Virksomhedsordningen er også et tilbud til dig, der udlejer fast ejendom. Ring eller skriv til ADVORET Advokater, og hør om dine muligheder for at benytte ordningen.

Ønsker du store skattefordele?

ADVORET Advokater hjælper
din virksomhed til større vækst!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater for rådgivning om videreførelse af virksomheder med likviditetsmæssige problemer og undgå konkurs.