Rekonstruktion

Har din virksomhed økonomiske problemer, og er det umuligt at lave en frivillig aftale med kreditorerne? Så kan næste skridt være en rekonstruktion af din virksomhed. ADVORET Advokater vurderer mulighederne i samarbejde med dig

Du står i en svær situation, når din virksomhed lider økonomisk nød og har brug for akut hjælp. En rekonstruktion kan hjælpe dig til en løsning med virksomhedens kreditorer og vil i bedste fald betyde, at du fortsætter driften af din virksomhed. I så fald indgår du en samlet aftale med kreditorerne i form af en tvangsakkord. En anden mulighed er, at du overdrager en del af eller hele virksomheden til en anden ejer, og endelig kan en rekonstruktion resultere i virksomhedens konkurs.

Læs mere om de forskellige udfald af en rekonstruktionsproces under "Tvangsakkord" og "Overdragelse af din virksomhed", og kontakt ADVORET Advokater for at få råd og vejledning. ADVORET Advokater har mange års erfaring inden for rekonstruktion af virksomheder og hjælper dig med at finde din vej ud af krisen. 

trængt økonomi?

ADVORET Advokater hjælper din virksomhed ud af krisen!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater for rådgivning om mulighederne ved insolvens og manglende betalingsevne.