Inkasso og betalingssvigt

Hold styr på kunder og betalinger med en veludviklet kreditpolitik, og inddriv gælden, før det er for sent. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed med at styre uden om dårlige betalere og få overblik over virksomhedens tilgodehavender

ADVORET Advokater hjælper din virksomhed med at indkræve gæld, før kravet forældes, og din virksomhed mister penge. Det er vigtigt, at du reagerer, når fakturaer ikke bliver betalt, da hurtig afregning sikrer, at likviditeten i din virksomhed forbliver god. Læs mere under "Kreditpolitik".

Bed om et forskud eller en bankgaranti, hvis du er usikker på kundens økonomiske situation. ADVORET Advokater er tilknyttet Debitor Registret og kan hjælpe med at vurdere tilfælde, hvor du er i tvivl.   

Inkasso betaler sig

Du har ret til at rykke 3 gange for dit tilgodehavende med 10 dages mellemrum og opkræve rykkergebyrer. Sender du sagen videre til inkasso, er det vigtigt, at du først sender kunden et inkassovarsel. På den måde sikrer du, at kunden hæfter for sagens omkostninger.

Som registrant i Debitor Registret kan ADVORET Advokater indberette dine dårlige betalere til skyldnerregistret og forhindre dem i at stifte yderligere gæld. Dermed lægges der ekstra pres på debitorerne, og du får med størst mulig sandsynlighed pengene hjem.  

Henvend dig til ADVORET Advokater, når du har brug for hjælp til at inddrive gæld, før din virksomhed lider tab.

   

trængt økonomi?

ADVORET Advokater hjælper din virksomhed ud af krisen!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater for rådgivning om mulighederne ved insolvens og manglende betalingsevne.