Gæld og konkurs

Lider din virksomhed økonomisk nød? Hvis dine omkostninger stiger, eller omsætningen falder, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt på situationen. ADVORET Advokater hjælper dig med at finde den rette løsning for din virksomhed

VIGTIGT SPØRGSMÅL

Hvem kan indgive konkursbegæring mod min virksomhed?

Både du og dine kreditorer kan indgive begæring om konkurs, når det er slået fast, at din virksomhed er insolvent og dermed ikke kan betale sin gæld. Begæringen skal indgives skriftligt til skifteretten, som derefter indkalder til møde med sagens parter og på den baggrund beslutter, om din virksomhed skal erklæres konkurs. ADVORET Advokater er din juridiske støtte og økonomiske rådgiver gennem hele processen.

RELEVANT PROBLEMSTILLING

Når din virksomhed trues af dårlige betalere

Det er afgørende, at dine kunder betaler deres regninger til tiden. Med en veludviklet kreditpolitik i din virksomhed kan du holde et vågent øje med, om fakturaer bliver betalt, og sikre en systematisk opkrævning af tilgodehavender.  ADVORET Advokater får økonomien i din virksomhed tilbage på ret køl, når gammel gæld skal inddrives, og en ny kreditpolitik skal udvikles.

trængt økonomi?

ADVORET Advokater hjælper din virksomhed ud af krisen!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater for rådgivning om mulighederne ved insolvens og manglende betalingsevne.