Overdragelse af din virksomhed

Rekonstruktion kan medføre, at din virksomhed eller dele af den overdrages til en anden ejer. På den måde redder du virksomheden fra at gå konkurs. ADVORET Advokater er din juridiske sparringspartner, når dit livsværk ændrer form eller skifter hænder

Det er en svær beslutning, men hel eller delvis overdragelse kan være den bedste løsning, når din virksomhed er i alvorlige økonomiske problemer. Virksomhedsoverdragelse kan kombineres med tvangsakkord og vil sikre, at din virksomhed overlever krisen.  

Det er imidlertid vigtigt, at du reagerer i tide. Sandsynligheden for, at du kan redde din virksomhed fra konkurs, er mange gange større, når du åbent og ærligt lægger kortene på bordet over for dine kreditorer. Fortsætter du driften som hidtil, får det alvorlige økonomiske konsekvenser for dig personligt. Du skal derfor først og fremmest henvende dig til en advokat for at få råd og vejledning.

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har økonomiske vanskeligheder. Sammen finder vi den løsning, som er bedst for dig og din virksomhed, og fører den sikkert ud i livet – hvad enten der er tale om tvangsakkord og/eller virksomhedsoverdragelse. ADVORET Advokater har stor erfaring inden for virksomhedsoverdragelse og giver dig den mest kvalificerede rådgivning på området.              

trængt økonomi?

ADVORET Advokater hjælper din virksomhed ud af krisen!

Læs mere

ADVORET Advokater

Kontakt ADVORET Advokater, når din virksomhed har behov for juridisk og økonomisk rådgivning. Vi har behandlet utallige sager inden for erhvervsret, skatteret samt insolvens- og konkursret. ADVORET Advokater hjælper din virksomhed til vækst og udvikling.  

landingssider | landingssider |

Find os på Google+

Website by Flex Media
Kontakt Advoret Advokater for rådgivning om mulighederne ved insolvens og manglende betalingsevne.